nabestellen


Fotoprints

Fotoprints zijn op meerdere formaten per email te bestellen bij mij (Bart), door de gewenste beeldnummers (staan onder de beelden) en uw adresgegevens te vermelden, er wordt dan een vrijblijvend prijsopgave gedaan. De meest gangbare formaten en prijzen staan hieronder, meer informatie op aanvraag. Foto's worden pas bij het laboratorium besteld na ontvangst van het overeengekomen eindbedrag op mijn bankrekening.


► Fotoprint  
10 x 15 / 11 x 15cm (minimaal 3 stuks)
13 x 13/19 cm (minimaal 2 stuks)
15 x 15/22 cm (minimaal 2 stuks)
20 x 20/30 cm  
30 x 30/45 cm  

Verzend- en administratiekosten fotoprints binnen Nederland:
€5,00 (t/m 20 x 20/30 cm), €9,00 (groter dan 20 x 20/30 cm)


Toelichting op de formaten:

  • foto's worden geprint in de lengte/breedte verhoudingen zoals op de website afgebeeld staan. Dat houdt in bijvoorbeeld in dat als een foto in de formaat 13x13/19 besteld wordt, dat deze de eindafmetingen kan hebben tussen 13x13cm (1:1) t/m 13x19 cm (2:3), maar soms ook 11,8x19 (10:16).
    Als exacte afmetingen gewenst worden (afhankelijk van lijst- of ophangsysteemformaten) dit graag bij bestelling opgeven.

Fotos zijn ook na te bestellen op andere materialen, op canvas, aluminium en perspex. Omdat dit altijd maatwerk betreft wordt eerst een vrijblijvende prijsopgave verstrekt.

Digitale bestanden

Foto's op deze site zijn gratis te downloaden voor persoonlijk gebruik, waaronder ook sociaal media. Het afbeeldingsformaat is 1000 pixels aan de langste zijde, afbeeldingen hebben een resolutie van 72dpi en zijn voorzien van watermerk. Het enige wat ik hiervoor vraag is dat de foto's op geen enkele manier veranderd worden en dat mijn watermerk goed zichtbaar blijft. Een kleine tegemoetkoming als blijk van waardering mag daarnaast ook. ;-)

Foto's die gedownload of geleverd zijn, zijn alleen voor persoonlijk, school- of verenigingsgebruik (websites, sociale media etc) zonder winstdoeleinden, volgens de bepalingen op de "gebruik foto's" pagina. Voor school- of verenigingsgebruik graag eerst een verzoek naar mij toe. Bij twijfel, graag overleg.

Als u niet op prijs stelt dat een foto waar u enig belang in hebt tentoongesteld wordt op mijn website, stuur mij dan een berichtje voor overleg.

Hoge resolutie beelden

Beelden op hoge resolutie worden tegen betaling geleverd in diverse kwaliteiten voor verschillende doeleinden en met bijbehorende licentieovereenkomst. Graag informeer ik u hierover.